Przejdź do treści
Menu
Centrum pomocy › Weryfikacja i brama wejścia

Członkowie, którzy nigdy się nie weryfikują

Defendr pamięta, kto wciąż czeka. Jeśli ustawisz czas do wyrzucenia, członkowie, którzy po nim nadal mają rolę niezweryfikowanego, są usuwani, jeden co dwie sekundy, ze sprawą i wpisem do dziennika. Zero nigdy nikogo nie usuwa.

Przykład

Czas 10080 minut usuwa członków, którzy nie zweryfikowali się w siedem dni.

Coś tu się nie zgadza?

Jeśli ten tekst jest błędny, niejasny albo źle przetłumaczony, daj nam znać przez wsparcie.

Zgłoś błądWszystkie kategorie